Jousitukku

Våra främsta affärsområden är bladfjädrar och stödarmar till nyttofordon, blad- och spiralfjädrar till spårbundna fordon samt fjädringskomponenter. Fjädrarna tillverkas i våra samarbetspartners fabriker, som i huvudsak är belägna i Europa, i certifierade produktionsmiljöer med modern robotteknologi. Tillverkningen blir numera allt mer centraliserad i fråga om både råvarorna och själva produktionen och fabrikerna är allt mer noggranna i sitt val av partner. Jousitukkus starka ställning baserar sig på nyckelpersonernas årtionden långa samarbete med tillverkarna och på tillräckligt stora beställningsvolymer. I vår egen produktionsverksamhet ligger fokus främst på modifiering av fjäderpaket (förstärkningar m.m.) och på tillverkning av U-bultar med specialmått.

Vårt operativa mål är tydligt: vi slår den webbaserade handeln på alla delområden! En fjäder är inget impulsköp, utan oftast en lösning på ett akut problem. Utgångspunkten för vår verksamhet är specifikationer och verifiering, den näst viktigaste prioriteten är leveranstiden och den tredje är priset. Tills vidare har våra kunder tyckt att vårt kundorienterade verksamhetssätt, korrektheten i leveranserna, våra leveranstider och vår prisnivå är konkurrenskraftiga. Vi har medvetet satt ribban högt, eftersom dagens marknad vill ha mer än medelmåttighet.

Varje kund är viktig för oss och vi utökar ständigt våra kundspecifika verksamhetsmodeller. Vårt riksomfattande regionala samarbetsnätverk fungerar väl och vi har kunnat rikta vår egen uppmärksamhet på det viktigaste delområdet, vårt lager, för att på så sätt säkerställa en god tillgång till fjädrar även i fråga om nya modeller.

I fjäderfrågor kan du alltid vända dig till våra experter!

Dela detta!

Vi betjänar regionala återförsäljare och fabriker. Dela den här sidan och berätta för en kollega om oss!