Kevyet hyötyajoneuvot (LCV)

Toimitamme vahvistetut ja vakiojouset sekä tarvikkeet pakettiautoihin, lava-autoihin ja maastoautoihin.

Toimitamme vahvistetut ja vakiojouset sekä tarvikkeet pakettiautoihin, lava-autoihin ja maastoautoihin.

Vahvistelehtisarjoja on saatavilla mm. seuraaville merkeille: Toyota Hilux, Dyna Mitsubishi L-200, Canter, Fuso, Jeep, Fiat, Peugeot, Citroen, Ford, Hyundai, Iveco Daily, Mitsubishi Sprinter, Volkswagen LT, Volkswagen Crafter, Volkswagen Caddy, Isuzu, Nissan ja Renault.

Jousimateriaali

Jousien valmistuksessa on monta tärkeätä yksityiskohtaa kuten mintat ja muoto, mutta jousen toiminnan kannalta keskeistä on oikea teräslaatu, karkaisu ja päästö. Jousen tavoitellut ominaisuudet eivät toteudu, mikäli jokin näistä osioista toteutuu prosessissa vääränlaisena. Jousitukun yhteistyövalmistajat käyttävät eurooppalaisen standardin mukaista öljyyn karkaistavaa teräslaatua (51CrV4, 50CrV4, 52CrMoV4, 51CrMoV4, 55SiCr7 ), minkä karkaisu- ja päästöprosessit ovat laskennallisesti ja kokemusperäisesti hallinnassa. Tässä asiassa ei voi ottaa riskiä vaikka hinnallisesti houkuttelevia tarjouksia tulee jatkuvasti valmistajilta eri puolilta maailmaa.

Jousitukun varasto

Jousitukun varasto jakaantuu viiteen ryhmään:raskaan kaluston jouset, kevyen kaluston jouset, rautatiekaluston jouset, jousitarvikkeet ja U-pultit. Tuotteiden eri nimikkeitä on liki 12000 kpl ja määrä jatkaa kasvuaan. Jousivarasto ei tule koskaan ns. valmiiksi, sillä jouset muuttuvat jatkuvasti ajoneuvojen malliston uusiutumisen myötä. Tällä hetkellä yli 95% asiakastilauksista pystytään toimittamaan heti varastosta ja loput n. viikon toimitusajalla. Ainoastaan n. 0,1% asiakaskyselyistä on jäänyt toimitusverkostomme ulkopuolelle emmekä ole löytäneet tuotetta asiakkaalle.

Tukivarret

Ilmajousitus on lisääntynyt merkittävästi raskaassa kuljetuskalustossa ja on yleisin jousitusratkaisu niin autoissa kuin perävaunuissa. Jousituksessa merkittävänä komponenttina ovat tukivarret, joiden tehtävänä on pitää akseli paikoillaan. Ko. tukivarsi ottaa kuormia vastaan monesta eri suunnasta ja sen tarvitsema kestävyys ja oikea toiminnallisuus aikaansaadaan valmistuksessa käytetyllä jousiteräksellä. Jousivarsia on satoja erilaisia, sillä kullakin akseli-, auto- ja perävaunuvalmistajalla on omanlaisensa ja uusia malleja tulee jatkuvasti markkinoille.

Erikoisempien ja vaikeasti saatavien tukivarsien kohdalla olemme suositelleet asiakkaita varmistamaan jousivarren saannin tilaamalla rikkoutuneen tilalle kaksi uutta ja näin varmistamaan nopea saatavuus tarvittaessa. Jousitukku voi myös pitää ko. varmuusvarastoa näin sovittaessa. Jousitukun varastossa on n. 400 erilaista tukivartta ,millä katetaan yleisimpien akselien varret. Toimitamme tarvittaessa myös Weweler ilmapalkeet asiakkaille tilauksesta.

Muut tuotteet

Kiskokalusto

Junan vaunuihin ja vetureihin kierre-, paraabeli- ja lehtijouset.

 

Hyötyajoneuvot

Jousitukusta löytyy hyötyajoneuvoihin niin vakiojouset kuin asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut. Kaipaat sitten lisää kantavuutta tai pehmeää ajomukavuutta, kerro toiveesi meille, niin etsimme siihen sopivan ratkaisun.

Komponentit

Kattava valikoima u-pultteja. Valmistamme pultteja myös mittojen mukaan 12-30 mm aineesta.

Jaa sivu!

Palvelemme alueellisia jälleenmyyjiä ja tehtaita. Jaa sivu ja kerro meistä kollegallesi!